پزشکیان: متأسفانه در جامعه، فرهنگ گفت‌وگوی سازنده کمتر دیده می‌شود دیدار صمیمانه رئیس‌جمهور با فرماندهان عالی‌رتبه نیرو‌های مسلح علی منتظری سرپرست جهاد دانشگاهی شد بازگشت ناو‌های پهپادبر و پشتیبانی نداجا از مأموریت + عکس رهبر انقلاب: گسترش شاعران متعهد و انقلابی جوان امید‌آفرین است شعرخوانی فائزه امجدیان در دیدار شاعران با رهبر انقلاب + ویدئو دیدار شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با رهبر معظم انقلاب سرلشکر سلامی: پاسخ ما به تهدید دشمن محکم و کوبنده است پزشکیان: مردم ایران هرگز زیر بار ذلت نخواهند رفت رئیس مجلس ۴ قانون را ابلاغ کرد پزشکیان موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا را ابلاغ کرد ابوترابی‌فرد، خطیب جمعه تهران: آمریکا در عمل تهدید و در سخن تقاضای مذاکره می‌کند واکنش روابط عمومی دفتر امام جمعه اردبیل به اخبار جعلی معاون حقوقی رئیس‌جمهوری: اصلاحیه قانون حجاب در حال تدوین است لاریجانی: ترامپ توافق هسته‌ای را نقض کرد بعد می‌گوید من رییس جمهور صلحم / ایرانی‌ها از غرش‌های دشمنان نمی‌ترسند

رئیسی در گفت‌وگو با مودی: تأسیسات بندر چابهار سریع‌تر عملیاتی شود

رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌وزیر هند،‌ توسعه تعاملات با این کشور به‌ویژه در زمینه‌های ترانزیت و امنیت انرژی و منطقه‌ای را حائز اهمیت دانست و گسترش همکاری‌های مواصلاتی از جمله در کریدور شمال ـ جنوب و تسریع در عملیاتی‌ شدن تاسیسات بندری چابهار را خواستار شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۱ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 19
کد خبر: ۲۰۰۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر. «نارندرا مودی» نخست وزیر هند، عصر امروز جمعه در گفت‌وگویی تلفنی با دکتر سید ابراهیم رئیسی، ضمن محکومیت حمله تروریستی به حرم حضرت شاهچراغ (ع)، با دولت و ملت ایران و خانواده جانباختگان این جنایت ابراز همدردی کرد.

 

نخست وزیر هند در ادامه ضمن ابراز خرسندی از روند همکاری‌های دوجانبه و بلندمدت میان جمهوری اسلامی ایران و هند،‌ پروژه مشترک بندر چابهار و توسعه و تبدیل آن به ‌هاب مواصلاتی منطقه‌ای را فرصتی برای شکوفایی منطقه دانست و بر آمادگی برای نهایی کردن سند همکاری دو کشور در راستای تکمیل این پروژه تأکید کرد.

 

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی نیز در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن تشکر از ابراز همدردی نخست وزیر هند در موضوع حمله تروریستی به حرم حضرت شاهچراغ (ع) گفت‌: جمهوری اسلامی ایران خواهان تقویت همگرایی منطقه‌ای و توسعه ارتباطات اقتصادی بوده و در این راستا به‌دنبال تعامل با همه کشورهای جهان خصوصا کشورهای آسیایی است.

 

رئیس جمهور توسعه تعاملات با هند به‌ویژه در زمینه‌های ترانزیت و امنیت انرژی و منطقه‌ای را حائز اهمیت دانست و گسترش همکاری‌های مواصلاتی از جمله در کریدور شمال جنوب و تسریع در عملیاتی‌شدن تاسیسات بندری چابهار را خواستار شد.

 

رئیسی همچنین سابقه تمدنی و تاریخی دو کشور را زمینه بسیار خوبی برای توسعه همکاری‌های تهران-دهلی نو در سطوح دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی دانست./فارس

ارسال نظر