اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

رئیسی در گفت‌وگو با مودی: تأسیسات بندر چابهار سریع‌تر عملیاتی شود

رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌وزیر هند،‌ توسعه تعاملات با این کشور به‌ویژه در زمینه‌های ترانزیت و امنیت انرژی و منطقه‌ای را حائز اهمیت دانست و گسترش همکاری‌های مواصلاتی از جمله در کریدور شمال ـ جنوب و تسریع در عملیاتی‌ شدن تاسیسات بندری چابهار را خواستار شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۱ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 19
کد خبر: ۲۰۰۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر. «نارندرا مودی» نخست وزیر هند، عصر امروز جمعه در گفت‌وگویی تلفنی با دکتر سید ابراهیم رئیسی، ضمن محکومیت حمله تروریستی به حرم حضرت شاهچراغ (ع)، با دولت و ملت ایران و خانواده جانباختگان این جنایت ابراز همدردی کرد.

 

نخست وزیر هند در ادامه ضمن ابراز خرسندی از روند همکاری‌های دوجانبه و بلندمدت میان جمهوری اسلامی ایران و هند،‌ پروژه مشترک بندر چابهار و توسعه و تبدیل آن به ‌هاب مواصلاتی منطقه‌ای را فرصتی برای شکوفایی منطقه دانست و بر آمادگی برای نهایی کردن سند همکاری دو کشور در راستای تکمیل این پروژه تأکید کرد.

 

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی نیز در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن تشکر از ابراز همدردی نخست وزیر هند در موضوع حمله تروریستی به حرم حضرت شاهچراغ (ع) گفت‌: جمهوری اسلامی ایران خواهان تقویت همگرایی منطقه‌ای و توسعه ارتباطات اقتصادی بوده و در این راستا به‌دنبال تعامل با همه کشورهای جهان خصوصا کشورهای آسیایی است.

 

رئیس جمهور توسعه تعاملات با هند به‌ویژه در زمینه‌های ترانزیت و امنیت انرژی و منطقه‌ای را حائز اهمیت دانست و گسترش همکاری‌های مواصلاتی از جمله در کریدور شمال جنوب و تسریع در عملیاتی‌شدن تاسیسات بندری چابهار را خواستار شد.

 

رئیسی همچنین سابقه تمدنی و تاریخی دو کشور را زمینه بسیار خوبی برای توسعه همکاری‌های تهران-دهلی نو در سطوح دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی دانست./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار